Concepten

Het is natuurlijk nogal een ruim begrip 'Concept'. En daarom staat het hier ook zo. :)

Dol op het maken van 'surprises'.. klein en héél groot.. Ideeën tot in detail uitgewerkt en doorgevoerd.

Prijzen vanaf 75,- euro per uur. Uitvoering en DTP vanaf 45,- euro per uur.


RES The Lab (samen met Operatie frisse peper)

In samenwerking met Operatie Frisse Peper uit Den Bosch regelde en ontwiep In the eye of MI de aankleding en het Artwork voor hun evenement voor RES. De opdracht was om een echte laboratorium/onderzoekssfeer te creëeren. Verschillende posters werden ontworpen en een heus laboratorium werd opgebouwd. Welkomsdrankjes met explosiesuiker hoorden er uiteraard ook bij!

Lysandro Cicilia Hairstyles Imago & Huisstijlboek

Lysandro Cicilia Hairstyles maakte een poos geleden een grote groei door. Daarbij hoorde ook meer personeel. Er werd gezocht naar een manier om nieuwe werknemers kennis te laten maken met waar Lysandro Cicilia Hairstyles voor staat en wat zij naar klanten toe willen uitstralen. In the eye of MI maakt hiervoor een Imago & Huisstijlboek met tips, do's & don'ts, zowel visueel als met betrekking tot de omgang met bezoekers van de salon.


Estro eerste indruk rapport

Estro/Catalpa, inmidels overgegaan in Smallsteps, had net als de hele kinderopvang branche last van een krimpende markt. Ze hadden zelf niet goed voor ogen welke eerste indruk ouders hadden wanneer zij een vestiging bezochten.

In samenspraak met de intern projectleider stelde In the eye of MI een checklist op met beoordeligscriteria zowel met betrekking tot vormgving, inrichting en uitstraling als qua klantvriendelijke benadering en omgang en afhandeling van het contact. Vervolgens werden er door heel Nederland bezoekjes afgelegd om zo verslag te kunnen doen over de eerste indruk die de vestigingen achter lieten, wat resulteerde in een uitgebreid rapport vol bevindingen en tips en aanbevelingen. De samenwerking en de inzichten tot verbetering die Estro door het rapport in handen kreeg bevielen zo goed dat er een jaar later nog een tweede steekproef/onderzoek werd gehouden onder andere vestigingen.

Synovate-Ipsos wordt Ipsos

Volgt.Top