Grafisch ontwerp

Bij In the eye of MI kun je terecht voor o.a. flyer-, banner- en website-ontwerpen. Luisteren, kijken en meedenken. Goed aanvoelen welke stijl en gevoel je wilt uitstralen, daar gaat het om. En dan maakt het eigenlijk niet uit of je een zakelijke website,  informatieve flyer of schattig geboortekaartje wilt.

Prijzen vanaf 45,- euro per uur voor uitvoering ontwerp en vanaf 75,- per uur voor creatie van concepten. Zie hieronder een aantal voorbeelden van gerealiseerde opdrachten.


CD ontwerp 'Who's afraid of red yellow & blues' van Bleusselect.

Texelse Bluesband Bluesselect bracht hun eerste cd uit. In the eye of MI verzorgde het artwork en gaf het geheel een 'blue twist'.

Logo Buro Maek.

Voor de nieuwe recruiter voor met name architectenbureau's moest het logo clean worden, zonder teveel poespas, maar toch ook menselijk, zacht en benaderbaar. (N.B. De bloemenachtergrond is alleen ter illustratie van de inzetbaarheid en werking van de transparante versie van het logo. Foto credits: Edwin Giesbers)Silence of the Lamps

Bob ten Berge maakt met Silence of the Lamps prachtige lampen. Een van deze lampen, gemaakt van oude cassettebandjes was te winnen via een hi winactie. IteoMI maakte de bijbehorende foto's van de lampen en de banner.

Voor meer info over de prachtige lampen (IteoMI heeft er zelf ook een thuis  ) zie: Silence of the LampsSPDF

SPDF Group wilde een hedendaagse uitstraling in een 'klassieke markt'. Ze zochten een logo wat aangepast kon worden aan hun verschillende divisies Group, Advisory & Services. Daarnaast bedacht In the eye of MI het visueel en functioneel ontwerp voor de website van SPDF Group.


RES 'The Lab'

In the eye of MI verzorgde in opdracht van Operatie Frisse Peper de aankleding van een event in de Azijnfabriek in Den Bosch. Daar hoorde ook een paar posters bij om de verschillende pijlers van het event -met als doel anders te gaan samenwerken- te benadrukken. Kijk ook bij concepten voor meer informatie en foto's van RES The Lab.

Madaga

Madaga timmert hard aan de weg met het bereiden en bezorgen van biologische baby- en kindervoeding. Toen Madaga's vaste Designer met zwangerschapsverlof was zochten ze iemand die zich snel kon inleven in de nieuwe huisstijl en hierop kon verder borduren. Dit leverde een aantal prachtige (Facebook) banners, Flyers en website ontwerpen op.

Naam & Logo

Reclamebureau IRS wilde graag een nieuwe naam en logo. Op dat moment werkte Marlies nog als Artdirector bij IRS en bedacht 'Buro op het Gras' met bijbehorend logo. Helaas werd uiteindelijk niet deze naam en ontwerp gekozen. Klik onderstaand om te zien wat het wel is geworden:

http://www.burodoen.com


Bruna IJburg flyer

Voor de lancering van een nieuw jongeren concept 'Scoolz' op IJburg opende Bruna IJburg voor 1 dag een pop-up store. In the eye of MI ontwierp de flyer en verzorgde de opbouw en aankleding van van deze pop-up store.


Party with the Stars flyer

Hugo en Marieke vonden het tijd voor een feestje. En omdat ze allebei niet vies zijn van een verkleedpartijtje bedachten ze het "Party with the Stars' thema.

Om alle gasten te inspireren en alvast in de stemming te brengen lieten ze geheel in stijl hun uitnodiging in de vorm van een flyer ontwerpen door In the eye of MIFlyer voor The Feedback Company

The Feedback Company had een (dubbelzijdige) flyer nodig voor hun stand op de Webwinkel Vakdagen.


Amber Juul!

Een gedichtje, het mooie meisje alleen én samen met haar trotse broertje, een gedichtje,  de belangrijke baby specs en de stofjes van de quilt op haar bedje.. het moest allemaal passen op het kaartje.. En dat is gelukt! :)


Flyer Element Stofferingen

Element Stofferingen wilde een flyer met heel veel informatie, maar die toch overzichtelijk was. Simpel, met een gedegen, betrouwbare uitstraling. Een flyer waarbij je ziet dat de prijs-kwaliteit verhouding goed zal zijn.


Top