Over MI


In the eye of MI is van mij, Marlies van Veghel. MI staat voor mijn eerste twee namen 'Marlies' en 'Irene'.

Mijn passie is kijken naar dingen. Mooie dingen en dingen die zo lelijk zijn dat ik ze mooi vind.

Mijn oog valt op bijna alles wat een creatieve blik nodig heeft. Aankleding, vormgeving, creatie, ik kan en wil niet kiezen -en gelukkig hoeft dat ook niet.

Mijn persoonlijke smaak is vrij opvallend en onconventioneel. Mijn grootste kracht  is het (intuïtief) goed aanvoelen wat een opdrachtgever wil uitdragen. De kunst is om dit vervolgens te vertalen naar een concreet ontwerp of beeld -ook als het idee in eerste instantie nog erg vaag, of niet meer dan een 'gevoel' is, dat zich lastig laat omschrijven. Ik heb gelukkig vaak aan een half woord genoeg.

Ik heb Theaterwetenschap gestudeerd aan de UvA met Communicatiewetenschap als Minor en twee jaar Desk Top Publishing aan de Junior Academie voor Artdirection gevolgd. In de functie van Business Development Executive heb ik me jaren bezig gehouden met Marketing, Communicatie en het organiseren en vormgeven van events. In 2014 ben ik werkzaam geweest als Artdirector bij een reclamebureau.

Verder ben ik (autodidact) kunstenaar, kleed ik mensen aan, maak ze mooier en knip iedereen die het aanduft.

Mijn roots zijn 'kei' Brabants maar ik woon inmiddels al langer in Amsterdam dan ooit in Brabant, zodat ik me ook wel een beetje een Amsterdammer durf te noemen.

Wil je een keer (vrijblijvend) kennis komen maken, en/of ideeën uitwisselen? Ik heb een heel fijn espressoapparaat (waarmee je ook prima thee kunt zetten..) Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd in mijn hele loopbaan, kijk dan even op mijn LinkedIn profiel. Ben je vooral geïnteresseerd in mijn stijl en wat zich afspeelt in mijn hoofd, kijk dan op mijn Pinterest.

Top