" Een reading laat je meer ruimte, rust en mogelijkheden ervaren"


Energetisch Inzicht

Vrijwel iedereen maakt in zijn leven wel een periode -of meerdere periodes- mee, waarin je even het overzicht, of de regie, kwijt bent. Waarin het je tijdelijk niet lukt om de stevigheid en het vertrouwen uit jezelf te halen. Dit is ook heel normaal in de huidige tijd, waarin er veel meer dan vroeger te kiezen valt op werk, persoonlijk en maatschappelijk vlak en waarin de ontwikkelingen om ons heen en in onszelf veel sneller gaan dan we als mens van nature gewend zijn bij te benen.

Niet alleen keuzestress en hevige veranderingen kunnen je doen twijfelen of je nog wel op de goede weg zit, ook het gevoel juist ‘stil te staan’ kan voor onzekerheid zorgen. Zeker als je zelf juist naar verandering verlangt, maar nog niet goed weet welke stappen je daarvoor moet nemen.

Het is dan goed om even pas op de plaats te maken en naar binnen te keren. Om even tijd te nemen om stil te staan bij waar je vandaan komt, waar je je nu bevindt en heel belangrijk: waar je naar toe wilt.

Ik kan je helpen om dit voor jezelf inzichtelijk te maken en beter op een rijtje te krijgen. Dit doe ik door middel van een energetisch consult waarbij ik je een zogenaamde 'reading' geef. In deze reading wordt even geen aandacht besteed aan alle zichtbare, uiterlijke omstandigheden, waar je zelf waarschijnlijk ook al vaak naar hebt gekeken, maar in plaats daarvan word je geleid en begeleid naar een wereld die normaal gesproken niet bewust aan de oppervlakte komt. Hierdoor kan hele nieuwe informatie tot je beschikking komen, waarvan je nu waarschijnlijk niet weet dat je deze bij je draagt, maar waar je -met een beetje hulp van mij- wel toegang tot hebt.

Door je onderbewuste, maar vooral jouw hoger bewustzijn aan het woord te laten, geef ik je een inkijk in wat er in jouw energiesysteem aan ontwikkelingen afspelen. Deze aan het oog onttrokken rijke wereld geeft inzicht in wat de functie is van wat voor jou kan voelen als obstakels, tegenslag of onrust. Door woorden en beelden te geven aan ontwikkelingen die je onbewust wel voelt, maar nog niet kunt plaatsen, zal het je vervolgens ook beter lukken om noodzakelijke veranderingen in gang te zetten en door te voeren in je energiesysteem. Hierdoor helpt een energetische reading niet alleen om meer inzicht en overzicht te krijgen, maar kan het ook bestaande processen activeren, versnellen en integreren, zodat je weer meer op jezelf durft te vertrouwen, stevigheid kunt ervaren en de regie terug kunt pakken. Een reading laat je anders naar jezelf en de ontwikkeling waarin je je bevindt kijken, waardoor je automatisch meer ruimte, rust en mogelijkheden zal ervaren.

Een reading kan soms confronterend zijn, omdat er veel nieuwe informatie voor je beschikbaar komt, maar een reading is bovenal altijd helend en liefdevol.


Reading Reviews:

 1. Bas 44, hoofd MarCom:
 2. Ook al ben ik bekend met spiritualiteit en het (in)voelen en verklaren van andere energie lagen, ik had me nog niet eerder door iemand laten ‘lezen’. Tot ik Marlies ontmoette.

 3. Marlies en ik zijn buurtgenoten en via een gezamenlijke interesse kwamen we in contact met elkaar... Mede door haar doortastendheid en aanstekelijke humor hoefde ik niet lang na te denken toen ze me uitnodigde voor een Reading.
 4. Een week later belde ik aan bij Marlies thuis. Bij binnenkomst in de lichte, warme en creatieve woonkamer werden mijn laatste zenuwen van onzekerheid en toch ook wel onwetendheid weggenomen. Rustgevend en bepalend was de uitleg die Marlies vooraf gaf, handig voor types als ik die graag ‘antwoorden’, meepraten en willen ‘reageren’. Ik mocht 1,5-2 uur mijn mond houden! Op vriendelijk verzoek van de gastvrouw weliswaar, want teveel interrumperen zou haar uit haar energetische level kunnen halen. Maar zelfs voor praatgrage types als ik, laat Marlies genoeg ruimte om te reageren of vragen te stellen.

 5. Genoeg kaders en vertrouwen kreeg ik mee om mijn hele lijf te ontspannen, mijn ogen dicht te doen en me mee te laten nemen in de reis die niet eens ging over wat beter en anders kan, over waar de pijnen zitten en hoe die te behandelen; voor het eerst hoorde ik iemand die mij totaal niet kende, mij binnenste buiten keren. Op een fijne manier. Op een waarnemende manier, zonder oordeel of veroordelend.
  “Ik zie .... “     Ze zag ‘alles’. Onderwerpen die ik voor mijn gevoel had afgesloten, kwamen bij Marlies weer naar voren. Zaken als Vriendschap, Gezondheid, Werk- en Levensdruk, zelfs Maatschappelijke issues passeerden de revue. Om de 5 minuten viel ik van de ene naar de andere verbazing... werkte Marlies bij de Inlichtingendienst, had ze al mijn vrienden en exen gebeld vooraf? Met mijn moeder geluncht?
  Alsof ze al jaren deelgenoot was van mijn leven zonder in exacte details te treden. Fa-sci-nerend!
  En nergens, in tegenstelling tot andere vormen van healing, voelde ik me opgelaten. Voor het eerst hoefden mijn lijf en mijn hoofd zich niet in te spannen. Ik mocht er zijn.

 6. Bijna 2 uur lang zit Marlies geconcentreerd met haar ogen dicht tegenover je, in haar wereld. Maar eigenlijk in die van jou.
 7. En dat bleek niet alleen een bijzondere ervaring, maar achteraf ook een kado aan mezelf. In de dagen erna voelde ik mij sterker, krachtiger, helderder. Alsof donkere onuitgesproken wolken in je brein en zijn, opgeklaard waren. De zon scheen in mijn hoofd. Ik voelde me licht, lichter, en op de fiets naar huis zelfs verlicht.
  Een lieve spiegel die niets uit de weg gaat en zelfs verstopte zaken boven water haalt. Wat je ermee doet, is aan jou. Of je er wat mee moet doen, eveneens.

 8. Ik kreeg het hele ‘gesprek’ nagestuurd via de app dus je kunt altijd ‘jezelf’ terugluisteren. Iets wat ik al meerdere malen heb gedaan. En meteen voel ik dan weer waar ik sta, en moet en wil gaan staan in dit leven.
  Daags later kwam ik Marlies tegen bij het winkelcentrum, tegen de wind in, zeulend met boodschappentassen en een kind aan haar hand; zo op het eerste gezicht just the girl from next door, maar ik wist beter, deze vrouw heeft hele fijne hemelse krachten in dit aardse bestaan. Doe er je voordeel mee!

 9. Reinier 62, directeur: Een ongelovige was ik, en ben ik gelukkig gebleven. Maar ik ben gefascineerd door de manier waarop Marlies het rotsvaste geloof in het onzichtbare weet te combineren met een gezond soort relativeringsvermogen.

 10. Zo ben ik als beroepsongelovige (“maar ik geloof wel dat er niets is”) zo bijgelovig als het maar kan: onheil en rampspoed wend ik met grote regelmaat af door bepaalde handelingen niet of juist wel te verrichten. Dat ik mij graag en soms ongezocht omring met ‘zweefteven’ kan ook nauwelijks toeval zijn.

 11. Ik geloof dat Marlies de beelden ziet die ze beschrijft tijdens de sessie, ik geloof alleen ook dat die beelden gestuurd worden door haar kennis van mij en mijn persoonlijkheid, en dat ze geleerd heeft vanuit bepaalde perspectieven verhalen te vertellen over die beelden die doordrenkt zijn van symboliek, met een raadselachtigheid die uitnodigt tot nadenken.
  Ik geloof dat alles wat er tijdens de reading gebeurt echt zo is, en wat so wie so aantrekkelijk is voor iemand met een ego als het mijne, is dat er bijna twee uur over mij is gepraat terwijl ik zelf mijn mond kon houden. Ik heb er achteraf nog vaak en lang over nagedacht, en grote delen van de sessie nog eens teruggeluisterd. En dat ze een
  hele nieuw frisse en perspectiefrijke toekomst voor me ziet wil ik natuurlijk maar al te graag geloven. Wat ik maar zeggen wil: geloof noch ongeloof hoeft een waardevolle belevenis in de weg te staan.
  Dat ik vanmorgen een gedicht van Remco Campert las, vlak voor ik me had voorgenomen om een review te schrijven, is gewoon toeval, zoveel is wel zeker:

 12. "Meer dingen tussen hemel en aarde dan ik zie zijn er niet

 13. anders zou ik ze wel zien.

 14. Kom nu jongen niet zo simpel."


 15. Harriet 52, notarieel medewerker: Een reading bij Marlies... wat een ervaring. Ik verwachtte niks en nam plaats in een heerlijke relaxte stoel, kaarsjes aan en Marlies maakte contact met mij.
 16. Eigenlijk dacht ik dat het heel zweverig zou zijn, maar het begon met een lach want ik kwam in haar beeld aanlopen op rode naaldhakken samen met mijn ouders. Mijn moeder is overleden maar ze was er bij.... prachtig.
 17. Eén uur en driekwartier heeft Marlies verteld over de beelden uit mijn eigen ‘hoofd’... Amazing. Ze heeft mij punten van verbetering/verandering gegeven. Ik ben er nog mee aan het werk en af en toe kan ik de reading weer terug luisteren om mezelf er aan te herinneren wat ook alweer mijn aandachtspunten zijn. Marlies neemt de reading namelijk op en stuurt deze naar je toe, wat heel fijn is want je krijgt nogal wat informatie die je onmogelijk allemaal kan onthouden. Wat is dat een cadeau een reading.

 18. 43, projectmedewerker:
  Dank voor de bijzondere reading. Ik heb het allemaal nog eens beluisterd en ook dat was heel fijn. Het heeft me een enorme "boost" gegeven. Het belangrijkste resultaat was denk ik, dat ik een enorm positief en rustig gevoel kreeg en veel vertrouwen. Bovendien voelde ik me heel erg gezien en opgetild.
 19. De beelden die je voor me opriep (of die mijn hoger bewustzijn blijkbaar opriep ;-)) waren inspirerend en tegelijk herkenbaar. Het is een perspectief waar ik in het dagelijkse leven geen of weinig toegang tot heb maar waarvan ik wel sterk het gevoel had dat het over mij ging en/of mij iets te vertellen had.
 20. Er waren beelden en dingen die je hebt gezien, die inderdaad een rol spelen of speelden in mijn leven (en waarvan je onmogelijk kan weten). Er waren zelfs allerlei bijzinnetjes waarin je ter verduidelijking een voorbeeld gaf, en dat voorbeeld was dan "toevallig" erg actueel.
 21. Een voorbeeld: je beschreef mij als iemand die in kleine dingen een verschil kan maken. Het eerste beeld was, dat je me zag in jouw Albert Heijn. Daar was ik ook net geweest en had een heel kort moment van interactie gehad met iemand, waarin ik voelde dat er een kleine maar betekenisvolle connectie was. Daarna gebruikte je het beeld van een krant. Dat het niet ging om grote daden, zoals "een kind uit het water redden". Onlangs heb ik nog via internet een krantenbericht gevonden van mijn overgrootmoeder, die ooit een kind uit de rivier heeft gered en daarvoor een oorkonde kreeg. Mijn vader heeft die thuis hangen. Zo waren er nog een paar dingen.
 22. De leeftijd van 3 jaar die je noemde, die in relatie staat tot pijn rondom afscheid, herkende ik als de leeftijd waarop ik mijn opa verloor. Mijn moeder vertelde niet zo lang geleden nog dat ze spijt had mij buiten de rituelen van begrafenis etc te hebben gehouden. Dat was normaal destijds maar het betekende dat ik nog lange tijd bleef vragen naar opa. Nu ja, zo waren er nog wat dingen.
 23. Andere beelden hebben me vooral ook inspiratie gegeven omdat ze zo mooi en rijk waren. Sommige waren heel treffend, zoals de onrustige voetzoeker, terwijl die onrust eigenlijk niet "nodig" is.
 24. Ik ben me er ook meer bewust van ik niet alleen ben, en vaak voel ik een soort energie stromen vanuit mijn kruin, een plek die me het gevoel geeft verbonden te zijn met iets hogers en groters. Het grappige is dat ik dat al opmerkte in de dagen voordat ik naar jou toeging. Dat je al connectie had geprobeerd te maken voor onze afspraak verbaasde me dan ook niet. Ik voel sowieso meer en ben me daarvan bewuster.

Meer informatie over een energetisch consult/reading:


 1. marlies van veghel, marlies, van veghel, in the eye of mi, intheeyeofmi, styling, kunst op maat, kunst in opdracht, kunst, dtp, grafisch, vormgeven, art, concept, creatie, inspiratie, artwork, kunstwerk, modern art, modern, moderne kunst, energetisch, reading, psychic reading, aura reading, aura, chakra, chakras, energie, lichtwerk, healing, coach, coaching, alternatief, alternatieve therapie, energetisch consult, creatieve therapie, therapie, ontwerp, Amsterdam, IJburg